Το Σάββατο του Ροδήλιου…

Σημαντικές οι διοργανώσεις το 2018 για τον Ροδήλιο, που έχει ούτως ή άλλως προγραμματισμένο τον διασυλλογικό αγώνα δρόμου στη διαδρομή του Περιφερειακού στο «Ζέφυρος» (κυκλική διαδρομή μήκους 2,0 χλμ), με την ονομασία «Σιρκουί Ρόδου 2018 SAKELLARIS BIKES».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, με τον κάθε γύρο ν’ αποτελείται από 2000μ. στις παρακάτω κατηγορίες:
1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 3 στροφών.
2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 6 στροφών.
3. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 9 στροφών.
4. ΠΑΙΔΕΣ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 12 στροφών.

Επίσης ο ροδίτικος σύλλογος διοργανώνει την ίδια μέρα διασυλλογικό αγώνα τύπου Πίστας 15 στροφών (Αγώνας με αποκλεισμό) γι’ Άνδρες κι Εφήβους με κοινή κατάταξη κι ελεύθερο πάτημα για τους Εφήβους.
Η προσέλευση αθλητών για υπογραφή φύλλου αγώνα στην γραμματεία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 14:45 (και 15 λεπτά πριν από την έναρξη της κάθε κατηγορίας).

Το πρόγραμμα των αγώνων:
15:00 - ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
15:30 - ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
16:30 - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
17:15 - ΠΑΙΔΕΣ
18:00 - ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο για το 2018. Ο ποδηλατικός όμιλος «Ροδήλιος» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα, ενώ για τον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ.

Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει αύριο ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο Πλάζα. Η παρουσία των εκπροσώπων η/και προπονητών των ομάδων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν θα πρέπει να είναι αυστηρώς και μόνον αυτοί που αναφέρονται στην Δήλωση Συμμετοχής του κάθε σωματείου.

Η γραμματεία θα λειτουργεί στο ξενοδοχείο Πλάζα αύριο από τις 19:30 έως τις 20:15 όπου θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων, η επιβεβαίωση των συμμετοχών και η παραλαβή των αριθμών. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ασθενοφόρο και ιδιώτης ιατρός.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τα έπαθλα:
1. Στις κατηγορίες (Μίνι Μικρά - Μίνι-Μεγάλα -Παμπαίδων -Παίδων)

1ος νικητής, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.
και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

2. Στις κατηγορίες (Αντρών- Εφήβων)
1ος νικητής, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.
Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται στις απονομές υποχρεωτικά με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

Η Αγωνόδικος Επιτροπή:
Αλυτάρχης: Σταμάτης Παπανικόλας
Εφ. Αφίξεων: Βίλμα Παπαδημητρίου
Έφ. Χρονομετρών: Κωνσταντίνος Κούρος
Γραμματεία: Χριστίνα Κούρου
Έφορος Μοτό: Κωνσταντίνος Κυπραίος
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944633636 (Παπασταματάκης Γιάννης).