Τουρνουά-υπόδειγμα στην Κάλυμνο για το τένις

Πολυνίκης επέστρεψε η πολυπληθής αποστολή του ΡΟΑ από το περιφερειακό τουρνουά τένις στην Κάλυμνο.

Κατά το τριήμερο 20,21,22 Απριλίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου «Απόλλων» διοργάνωσε ένα τουρνουά junior με πάνω από 150 συμμετοχές και αθλητές από Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Λέρο.

Η διοργάνωση αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε από τον δήμαρχο του νησιού Γιάννη Γαλουζή, από την Εκκλησία με φυσική παρουσία και τις τρεις μέρες του τουρνουά του σεβασμιότατου μητροπολίτη Παΐσιου αλλά και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Η μεγάλη προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου της Καλύμνου για την κατασκευή δύο νέων γηπέδων ολοκληρώθηκε αρχές του 2018 κάνοντας την έκκληση για ένα τουρνουά ως ηθική υποχρέωση για τους ανθρώπους του ΡΟΑ.

Με αποστολή 40 αθλητών, 30 συνοδών και προπονητών, ο Ροδιακός όμιλος με τη βοήθεια της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ SEAWAYS, παρουσία του εθνικού προπονητή Φώτη Βαζαίου αποβιβάστηκε στην Κάλυμνο, όπου μαζί με τις υπόλοιπες αποστολές έτυχε της όμορφης φιλοξενίας των διοργανωτών.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Κάλυμνο και όλοι ήταν προετοιμασμένοι να επιδείξουν επιείκεια στους διοργανωτές, όμως η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Η πολυπληθής ομάδα των εθελοντών, ο καλός προγραμματισμός του κυρίου Παπαγεωργίου (επιδιαιτητή) και η ευγένεια όλων των γονέων και των παιδιών, γρήγορα μετέτρεψε τις αρχικές ανησυχίες σε ευγνωμοσύνη και θαυμασμό.