Σειρά στους Περιφερειακούς του στίβου

Συνέχεια και φέτος στις διοργανώσεις του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών-Γυναικών. Η αρχή έγινε το 2016 στην Κω και το Νέο Στάδιο Ανταγόρα, ενώ φέτος οικοδέσποινα θα είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Η  συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Κορακόνερου και πέρσι ώστε να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι από τους συλλόγους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Στη Ρόδο θα βρεθούν λοιπόν, το Σαββατοκύριακο, 12-13 Μαΐου, σημαντικοί αθλητές αφού το Νότιο Αιγαίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, γι’ αυτό και αρκετοί είναι πλέον στις εθνικές μας ομάδες ενόψει των διεθνών συναντήσεων του καλοκαιριού.

Καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση αυτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου παίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αποδεικνύει εμπράκτως με την κάλυψη των μετακινήσεων των αποστολών πως είναι κοντά σε όποια αθλητική κίνηση αξίζει.

Ο Δήμος Ρόδου θα έχει το δικό του μερίδιο στους αγώνες αφού καλύπτει τη φιλοξενία των αποστολών το συγκεκριμένο διήμερο. Στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης μάλιστα θα γίνει στο ίδιο στάδιο και το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’.

Τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά στο στίβο, πραγματοποιήθηκαν στην Κω η αναπτυξιακή συνάντηση Κ18 (Παίδων-Κορασίδων), αλλά και τα Σταμάτεια στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», που αφορούσαν αθλητές-αθλήτριες Κ16 (Παμπαίδες-Παγκορασίδες α’).