Θα βραβευτούν μαθητές από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθελοντισμού κας Χαρούλας Γιασιράνη,  το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη βράβευση των μαθητών της Β/θμιας Εκπαίδευσης  που προκρίθηκαν στον Διαγωνισμού με θέμα ‘’Μάντεψε το βιβλίο’’.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος διεξήχθη  μεταξύ των Σχολικών Μονάδων της Δωδεκανήσου, τελoύσε υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και  στόχος του ήταν η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές και ειδικότερα της  λογοτεχνικής ανάγνωσης για απόλαυση.
Διήρκεσε συνολικά 20 εβδομάδες και διεξήχθη διαδικτυακά  μέσω του facebook.

Νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η μία εκ των δύο ομάδων του Γυμνασίου Λειψών.
Στη νικήτρια ομάδα θα απονεμηθούν τάμπλετς- e-readers και σε όλες-ους τις-ους μαθήτριες-ές που τερμάτισαν στην πρώτη οκτάδα θα δοθούν λογοτεχνικά βιβλία από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου θα μετακινηθούν και θα φιλοξενηθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου