Ιάλυσος: Αμφίβολη η συμμετοχή στα μπαράζ

Τις προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν, στο γυναικείο πρωτάθλημα υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί, όπως ο Πήγασος Κρεμαστής ή ο Ανταγόρας, που είχαν ενισχυθεί με απώτερο στόχο την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Επομένως, η συμμετοχή τους στα μπαράζ του Ιουνίου θεωρείτο δεδομένη, αμέσως μετά την κατάκτηση του τοπικού μας πρωταθλήματος. 

Φέτος, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο. Ναι, ο Ιάλυσος στέφθηκε πρωταθλητής την περασμένη Κυριακή στη Σύμη, ναι, το πανηγύρισε γιατί ήταν ο μόνος τίτλος που έλειπε όμως αυτά δεν σημαίνουν απαραιτήτως και δήλωση συμμετοχής στα μπαράζ που θα γίνουν σε περίπου δύο μήνες στην Αθήνα. 

Εν αντιθέσει με την πρωταθλήτρια ανδρών, Καλλιθέα, που περιμένει πώς και πώς τα παιχνίδια του Ιουνίου (20-24/6) για να μπορέσει επιτέλους να κατακτήσει την άνοδο που κυνηγάει από πέρσι, ο Ιάλυσος δεν έχει φιλοδοξίες για συμμετοχή στην Α2 γυναικών, επομένως η παρουσία του στα μπαράζ θεωρείται αυτή τη στιγμή τουλάχιστον αμφίβολη. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής, βάσει προκήρυξης, πρέπει να αποσταλούν στην Ομοσπονδία έως τις 17 Μαΐου, δηλαδή σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Η κλήρωση των αγώνων είναι προγραμματισμένη την αμέσως επόμενη μέρα.