Άγιος Ισίδωρος: Να παραδώσει τη «σκυτάλη» σκέφτεται ο Διακοπαρασκευάς

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα διενεργήσει, μέσα στον Ιούνιο, ο Άγιος Ισίδωρος, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του συλλόγου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ο σημερινός επικεφαλής, Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς, φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποτραβηχτεί, λόγω κόπωσης, από το προσκήνιο και να συνεχίσει να προσφέρει στο αγαπημένο του σωματείο από άλλο, λιγότερο απαιτητικό πόστο.

Θεωρείται, δε, βέβαιο πως θα το πράξει, αν προθυμοποιηθούν να τον διαδεχθεί είτε κάποιος εκ των σημερινών συνεργατών του, είτε κάποιος από τους νέους παράγοντες που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μπουν στη διοίκηση.

Η τελευταία θα κληθεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα του «Αγίου», στη βάση των δεδομένων που θα διαμορφώσει η πορεία της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία, πάντα με την προϋπόθεση πως δεν θα αλλάξει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ για την Τήλο, μετά την προσφυγή της τελευταίας στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου ελπίζουν το τοπίο να ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς η καθυστέρηση στον ορισμό της ημερομηνίας έναρξης των αγώνων κατάταξης έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα της ομάδας.

Πέραν του ρυθμού που δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί σε συνθήκες αγωνιστικές απραξίας, αρκετοί ποδοσφαιριστές, που εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις, έχουν πιάσει δουλειά και δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων.