Ρόδος: Εκπληκτικές εικόνες από την τελετή έναρξης του World Taekwondo Beach Championship

Αθλητές κι αθλήτριες από τις 18 χώρες που εκπροσωπούνται στο World Taekwondo Beach Championship, το οποίο ξεκίνησε στο νησί μας, μαζί με τους 20 διαιτητές, συναντήθηκαν σήμερα στις 19.00 στο Θέατρο Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

 

 

 

 

Παρόντες ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, που καλωσόρισαν τις αποστολές.

Στον υπέροχο αυτό χώρο βρέθηκαν οι εκπρόσωποι από την Παγκόσμια κι Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά και οι αθλητές από τον ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου, που πραγματοποίησαν μια επίδειξη στο κοινό.

 

 

 

Τους παρευρισκόμενους καθήλωσε η DEMO TEAM της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πραγματοποιώντας τα μέλη της, όπως και πέρσι, ένα πρόγραμμα με απίστευτες κινήσεις που θαρρείς ότι όλοι όσοι συμμετέχουν, περπατούν στον αέρα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αύριο οι αγώνες θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΡ, 13.00 – 17:00, και από τις 13:00 ως τις 18:00, όπου το κοινό της Ρόδου θα μπορεί να θαυμάσει αθλητές κι αθλήτριες υψηλού επιπέδου.