Αστέρας από την αρχή μέχρι το τέλος

Όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε, όπως κι αυτούς που στήριξαν την φετινή επιτυχημένη πορεία του στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων.

Αναλυτικά:
«Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, της φιέστας και την απονομή της κατάκτησης του κυπέλλου, ως Δ.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ΕΠΣΔ και τον πρόεδρό της κύριο Παναγιώτη Διακοφώτη, τον κύριο Χρυσόστομο Ψέλλα, το ΤΟΔ και τον πρόεδρό του κύριο Θεοφάνη Πελλό, τον αρχιδιαιτητή Κώστα Ζαννετίδη και το μέλος του κύριο Χαράλαμπο Λάμπρου, όλους τους διαιτητές, τους γιατρούς, τους παρατηρητές αγώνων και όλες τις ομάδες του ομίλου μας.

Όλοι συνέβαλαν στο να υπάρξει ένα δίκαιο και αξιοπρεπές πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους Μασσαρενούς του εξωτερικού, τη νεολαία Μασσάρων, τα ενεργά και μη μέλη της ομάδας μας.

Όλους τους παλιούς παράγοντες που βοήθησαν αρκετά στη λειτουργία της ομάδας μας.

Τον προπονητή μας κύριο Σάββα Σταυρίδη, όλους τους ποδοσφαιριστές μας που δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, παντού και πάντα ήσασταν περισσότεροι!

Στη φιέστα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επίτιμο καλεσμένο μας κύριο Παναγιώτη Τσαλουχίδη που μας τίμησε με την παρουσία του, τους προπονητές των Ακαδημιών μας κύριο Γιάννη Χατζησταμάτη και Γιώργο Δημητριάδη για την παρουσία των τμημάτων τους πριν το παιχνίδι. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μασσάρων “Το Καμειρί”, τον Σύλλογο Γυναικών Μασσάρων “Οι Μασσαρενές” για την παρουσίαση των χορευτικών τους συγκροτημάτων.

Τον πρόεδρο της κοινότητας κύριο Σπύρο Καλούδη που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζει τον αθλητισμό του τόπου μας και τον περιφερειακό σύμβουλο κύριο Κάλλιστο Διακογεωργίου. Όλους στον γραπτό και ηλεκτρονικό  Τύπο που κατέγραψαν τις όμορφες στιγμές μας.

Τον εικονολήπτη φωτογράφο Μιχάλη Ζαννέτο, τον Γιώργο Παπαγεωργίου για τις φωτογραφίες που μας χαρίζει σε κάθε εκδήλωση της ομάδας μας. Τη νεολαία των Μασσάρων που βοήθησε σημαντικά με τα βεγγαλικά.

Τον Αντώνη Μπαφίτη για τον υπέροχο ήχο και τις επιλογές των τραγουδιών του.

Αφήνουμε στο τέλος τους φιλάθλους μας που πολυπληθείς, κάθισαν μέχρι την απονομή του κυπέλλου δίνοντας το χρώμα και τον τόνο που χρειαζόταν η περίσταση.

Προκαταβολικά ζητάμε συγνώμη αν εκ παραδρομής ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε ανθρώπους που πιθανόν άθελά μας να ξέφυγαν της προσοχής μας. Εις το επανιδείν…»