Δείπνο μετά ευχαριστιών για τον Ορφέα

Για την πρωτιά που κατέκτησε η ομάδα στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και που της χάρισε το εισιτήριο της ανόδου στα «σαλόνια» του τοπικού συνεχίζουν να χαίρονται τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ορφέα.

Μετά τη φιέστα του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων, οι παράγοντες της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου συγκεντρώθηκαν στο ψητοπωλείο του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πολυδεύκη Γεωργαλλή, για τη… συνέχεια, ενώ με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές του.

Αναλυτικά:  
 «Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας, θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια για την άψογη συνεργασία τους στη διάρκεια της χρονιάς: τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΔ.

Το ΤΟΔ, τον πρόεδρό του Θεοφάνη Πελλό, τον αρχιδιαιτητή Κώστα Ζαννετίδη, το μέλος Χαράλαμπο Λάμπρου, όλους τους διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας.

Όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας στον 1ο όμιλο και με την ευκαιρία να συγχαρούμε τις ομάδες του Αστέρα Μασσάρων και της ΑΕ Κω για την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία. Κλείνοντας, το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στους χορηγούς μας και σε όλους όσοι βοήθησαν η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας στον 1ο όμιλο και την επιστροφή στην Α’ κατηγορία.

Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 που ο Ορφέας μας θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».