«Δεν είχαμε άλλη επιλογή», λένε στην ΕΠΣΔ

Την παραμικρή μομφή για τον μέχρι σήμερα μη ορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Κλεάνθη δεν αποδέχεται η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΔ. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό των μελών της, η εκκρεμότητα «σέρνεται» από το τέλος Μαρτίου για συγκοινωνιακούς και μόνο λόγους, οι οποίοι δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνων στην Κάρπαθο παρά μόνο το Σάββατο. Όπως υποστηρίζουν, τέτοιο διαθέσιμο δεν υπήρξε. 

Επιπλέον, η αποδοχή του αιτήματος δύο σωματείων για την αναβολή της 28ης αγωνιστικής, με σκοπό τον ορισμό του επίμαχου ματς, θα σήμαινε την παράταση της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατά μία εβδομάδα, προοπτική που σύμφωνα με τους ανθρώπους της επιτροπής, βρήκε αντίθετες ουκ ολίγες ομάδες, την ίδια στιγμή που χαρακτηρίστηκε ως αδύνατη η διοργάνωση εμβόλιμης αγωνιστικής που θα μπορούσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Υπενθυμίζεται, πως η μη διεξαγωγή του αγώνα Ποσειδών-Κλεάνθης, προκαλεί την αντίδραση ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεδομένου πως μαθηματικά, οι Καρπάθιοι δεν έχουν σωθεί ακόμα. 
                                            
Πιο πίσω το ΔΙ.ΑΣ.-Ποσειδών 
  Την Κυριακή 29 Απριλίου και όχι την προσεχή Πέμπτη, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, θα διεξαχθεί, στο Πυλί, το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΔΙ.Α. και τον Ποσειδώνα.  Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΣΔ, η απόφασή της οφείλεται στην αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη δρομολογίου της Blue Star Ferries από την Κάρπαθο στην Κω.  Το παιχνίδι ορίστηκε κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Η δε αποστολή του Ποσειδώνα θα ταλαιπωρηθεί, καθώς θα ταξιδέψει στην Κω, μέσω Ρόδου, το Σάββατο και θα επιστρέψει στη βάση της την Τρίτη.