Και ο Γουλάς στη... λίστα του Ιάλυσου

Η αναζήτηση παικτών στον Ιάλυσο συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια να καταρτισθεί ένα εξίσου δυνατό ρόστερ με το περυσινό και οι «ερυθροκίτρινοι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μέχρι στιγμής εκείνο που προέχει είναι να προσληφθεί ένας πολύ καλός προπονητής, που να δουλέψει καλά στην προετοιμασία με τους παίκτες της ομάδας και να δημιουργήσει μια ομάδα, όπως θέλουν να την βλέπουν οι φίλοι της. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστεί.  

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο τεχνικός ίσως να είναι και από τη Football League κάτι που σημαίνει πως θα γνωρίζει καλά πώς θα οδηγήσει τον Ιάλυσο στην πιο πάνω Κατηγορία. 

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες τώρα, υπάρχει, όπως έχει γραφτεί, η περίπτωση του Παντελή Αθανασίου στα ενδιαφέροντα, αλλά όπως αναφέρουν πηγές, υπάρχει και ο Γιώργος Γούλας, ο οποίος ήταν την περίοδο 2016-17 στον Ιάλυσο, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Λουτρακίου. Είναι 24χρονων και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Πριν από αυτά όμως, προέχει ο Ιάλυσος να οριστικοποιήσει το Διοικητικό του σχήμα, προκειμένου οι αποφάσεις να λαμβάνονται σε επίπεδο ΔΣ και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Για όλα αυτά σίγουρα είναι νωρίς ακόμα.