Ηρακλής Μαριτσών: «Ελάτε να μας στηρίξετε»

Τον κόσμο του Ηρακλή Μαριτσών προσπαθεί να κινητοποιήσει η διοίκηση του συλλόγου ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Παστίδας. 

Οι «ροπαλοφόροι» έχουν «βουτήξει», εδώ και λίγες αγωνιστικές, για τα καλά μέσα στο άγχος και προκειμένου να μην κάνουν τα πράγματα χειρότερα, οφείλουν να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Στη μεγάλη μάχη που τους περιμένει θέλουν αρωγούς τους φιλάθλους τους, στους οποίους απευθύνουν έκκληση για συμπαράσταση:   

«Η Διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσων καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του χωριού να δώσει δυναμικά το παρών την Κυριακή στις 13:15 στο γήπεδό μας για να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο παιχνίδι-τελικό της Κατηγορίας με αντίπαλο τον γειτονικό Αστέρα Παστίδας. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα μας δώσει το βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Όμως μέσα σε κόσμια πλαίσια και χωρίς παρεκτροπές να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».

Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί για σήμερα, με τον Κώστα Πάττα να μην υπολογίζει μόνο τον Γιώργο Ζάζα. Ο 25χρονος μέσος είναι στρατευμένος, δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει με συνέπεια το πρόγραμμα της ομάδας και ως εκ τούτου, δεν είναι όσο έτοιμος θα τον ήθελε ο προπονητής του.