Χρονιά γεμάτη κέρδη για τον Ηρακλή Λάρδου

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν, στα μάτια του προπονητή του Γιώργου Σταυριανού, η πορεία του Ηρακλή Λάρδου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο Άγιο Ισίδωρο, πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, στο πρώτο παιχνίδι του με τον Ακουσίλαο. 

 Ο στόχος, έτσι όπως είχε τεθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς και αναφερόταν σ’ ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα χωρίς να υπάρχουν βλέψεις ανόδου , επετεύχθη και με το παραπάνω και το ακόμα σημαντικότερο, υπηρετήθηκε από πολλούς νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Σταυριανός εκτιμά πως αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος που αφήνει η φετινή σεζόν στον Ηρακλή.

Ουκ ολίγα παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου (γεννηθέντα το 2002 και το 2003) είτε φόρεσαν τη φανέλα του βασικού, είτε πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, μπήκαν στο «πετσί» της κατηγορίας και δημιούργησαν σταδιακά, μέσα από την τριβή και τις «αναποδιές» των πρώτων αγωνιστικών, έναν αξιόλογο και ανταγωνιστικό κορμό. Αυτός είναι που μένει ως παρακαταθήκη για το επόμενο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο τεχνικός της ομάδας της Λάρδου έχει να το λέει για το εξαιρετικό κλίμα εντός του οποίου εργάστηκε και την ύπαρξη του οποίου διασφάλισε τόσο η διοίκηση, όσο και οι ποδοσφαιριστές του. 

Όσο για την επόμενη μέρα του Ηρακλή και το κατά πόσο θα τον συμπεριλαμβάνει, η καλή διάθεση φαίνεται πως υπάρχει και από τις δύο πλευρές, ωστόσο για πιο ουσιαστικές συζητήσεις είναι ακόμα νωρίς.