Πέρασαν τέσσερα χρόνια χωρίς τον «τίγρη»

Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια  από την  είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Τζαφέρη που γέμισε με θλίψη όλη την τοπική κοινωνία της Ρόδου και ειδικότερα τους ανθρώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου, που τον γνώριζαν, ως τον χαμογελαστό Αλέξη που πάντα ήταν δίπλα σ’ όποιον τον χρειαζόταν.

Ποδοσφαιρικά έζησε μεγάλες στιγμές με τον Φοίβο και τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, πως  ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ομάδα της Κρεμαστής, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στο ματς με τον Ιάλυσο.

Μία απ’ αυτές τις λύπες που έζησε ο «τίγρης» (έτσι τον φώναζαν οι συμπαίκτες και οι φίλοι του) ήταν το τραγικό συμβάν  όταν έχασε τον συμπαίκτη του και κουνιάδο του, Φίλιππα Δελαπόρτα.

Ήταν 9/4/2013 εκείνη η ημερομηνία που «πάγωσε» ο χρόνος για την οικογένεια Δελαπόρτα. Ένα χρόνο περίπου μετά στις 28 Απριλίου του 2014 δέχεται κι άλλο ισχυρό σοκ με το θάνατο του συζύγου της κόρης του Άκη Δελαπόρτα, Αθηνάς, ενώ ο 29χρονος αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδάκια, εκ των οποίων ο γιος του μοιάζει καταπληκτικά και ως χαρακτήρας αλλά και ως ποδοσφαιριστής.

Αύριο Σάββατο στις 8 το πρωί στο κοιμητήριο της Ιαλυσού, για τους φίλους, εκείνους που τον αγαπούσαν, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του σε όποια ομάδα κι αν αγωνίσθηκε υπάρχει το τετραετές μνημόσυνό του.