Ροδίτισσα βρήκε χρήματα στο δρόμο και αναζητά αυτόν που τα έχασε!

Ένα σεβαστό ποσό σε χαρτονομίσματα, βρήκε σήμερα το μεσημέρι στο δρόμο, την ώρα που πήγαινε από το σπίτι της στο αυτοκίνητό της, μια 34χρονη συμπατριώτισσά μας.

Αμέσως επικοινώνησε με την ΡΟΔΙΑΚΗ και ζήτησε να προχωρήσουμε σε σχετική ανάρτηση προκειμένου να βοηθήσουμε και να ενημερωθεί ο άνθρωπος που τα έχασε και να επικοινωνήσει μαζί της ώστε να του τα παραδώσει.

Μαζί με το ποσό, δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο που να παραπέμπει στον κάτοχο του ποσού και για τον λόγο αυτό η ίδια δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Αναζητά μέσω της «Ροδιακής» από μόνη της τον κάτοχο του ποσού ευελπιστώντας ότι θα διαβάσει την σχετική ανάρτηση.

«Είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Εργάζομαι και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει μεροκάματο. Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα το ποσό. Ότι δηλαδή θα μπορούσα να ήμουν εγώ που το έχασα.

Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να κρατήσω αυτό το ποσό. Δεν μου ανήκει. Αφήστε δε που δεν θα μπορούσα να κοιμάμαι τα βράδια αν το έκανα» - είπε  η 34χρονη Αναστασία μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ.

Η ίδια ζήτησε να επικοινωνήσει ο  κάτοχος του ποσού αυτού αρχικά με την ΡΟΔΙΑΚΗ (22410 24610) και στη συνέχεια με την ίδια για να του το παραδώσει.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ συγχαίρει δημόσια την συμπολίτισσά μας κα Αναστασία Χατζηκωνσταντή για την πράξη της.

 

Φώτο ΑΡΧΕΙΟΥ
Φώτο ΑΡΧΕΙΟΥ