Σοκαριστική «καμπάνα» για τη Ρόδο!

Πρωτόγνωρη ποινή για τα δεδομένα ενός ερασιτεχνικού πρωταθλήματος επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στη Ρόδο για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μοιραίο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό στο Δημοτικό Στάδιο.

 Τα «ελάφια» καλούνται να πληρώσουν βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο που πλησιάζει τις 11 χιλιάδες ευρώ, ενώ εξοντωτική ποινή επιβλήθηκε στον εκπρόσωπό τους, Σάκη Ναλμπάντη.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής: 

«Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΑΣ Ρόδος α) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, και β) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές.

Επιβάλλει στον Αθανάσιο Ναλμπάντη, εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου ΑΣ Ρόδος, α) συνολική χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων τετρακοσίων δεκαεπτά ευρώ (10.417 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το σωματείο Α.Σ. Ρόδος,

β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και

γ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα σαράντα δύο (42) μηνών για πειθαρχικές παραβάσεις που τελέσθηκαν στις 01/04/2018 κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Σ. Ρόδος-Εθνικός ΟΦΠΦ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2017-2018».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Ρόδου θα προσφύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.