Άγνωστος «Χ» σήμερα ο Άρης

Διαδικαστικού χαρακτήρα δείχνουν να είναι για τον Άρη, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ουσιαστικά, οι τελευταίας τρεις αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Μετά την απώλεια των στόχων της και ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο, η ομάδα δείχνει να έχει μπει σε φάση… καλοκαιρινής ραστώνης, σε σημείο που ο Στάθης Φαρμακίδης να μη γνωρίζει πόσους και ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό παιχνίδι με τον Διγενή, στο γήπεδο Κοσκινού. 

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου δεν επιτρέπει σε αυτούς που άρχισαν να εργάζονται να παρακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων, άλλοι πάλι χαλάρωσαν με τρόπο που η τεχνική ηγεσία κρίνει ως αδικαιολόγητο και η συνολική κατάσταση είναι, στα μάτια του Στάθη Φαρμακίδη, τουλάχιστον ανησυχητική, πρωτίστως ενόψει του σημερινού ματς, καθώς οι ελλιπώς προετοιμασμένοι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν έναν Διγενή που συνεχίζει να παίζει έχοντας το πόδι πατημένο στο «γκάζι». 

Στον Αρχάγγελο, το ενδιαφέρον δείχνει να έχει μετατοπιστεί στις επικείμενες διοικητικές εξελίξεις. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , το οποίο και θα αποφασίσει τόσο για τους στόχους που θα τεθούν ενόψει της επόμενης χρονιάς, όσο και για το μέλλον της συνεργασίας με τον Στάθη Φαρμακίδη.