Αναμενόμενο αποτέλεσμα στην Κέφαλο

Μια… τυπική διαδικασία και τίποτε περισσότερο ήταν η προχθεσινή αναμέτρηση στην Κεφαλο.

Εκεί ο τοπικός Νικαγόρας, εδώ και καιρό μαθηματικά υποβιβασμένος, είχε αντίπαλο τον επίσης αδιάφορο Κλεάνθη, με τους Παραδεισιώτες να θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωρίς μπροστά με το χέρι μέσα στην περιοχή του Κρομμύδα και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κρεμμύδας, κάνοντας έτσι το 1-0. 

Από κείνο το σημείο και μετά οι Παραδεισιώτες είχαν την υπεροχή και ισοφάρισαν, κατ’ αρχάς στο 22’, αφού ο Πελέκης έκανε την κεφαλιά πάσα, σκοράροντας ο Γεωργαλλής, επίσης με το κεφάλι. 

Στο 45’ ο Πελέκης έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, και ο Γεωργαλλής με εξαιρετική προσποίηση και ωραίο σουτ έβαλε μπροστά τον Κλεάνθη. Το 1-3 πια έγινε στο 52’ και ήταν ένα υπέροχο γκολ σε εκτέλεση. 

Το σημείωσε ο Γεωργαλλής αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίλαλο κι έπιασε δυνατό σουτ αριστερό, για να πάει η μπάλα αρχικώς στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα. 

Όταν πια η υπόθεση νίκη είχε κριθεί, συνεργάστηκαν ωραία Γεωργαλλής-Εξουζίδης και ο δεύτερος πλάσαρε ψηλοκρεμαστά για να γίνει έτσι το 1-4.  Στο 77’ ο Ατσίδης πέρασε ωραία από αριστερά και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης. 

Στα αξιοσημείωτα ήταν η συμμετοχή του 16χρονου τερματοφύλακα Στέλιου Ανδρέου από πλευράς Κλεάνθη από το ξεκίνημα του αγώνα, του οποίου είναι η πρώτη παρουσία σε επίσημο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Κοσμάς Καραμούτας με βοηθούς τους Δημόπουλο και Γεωργιτσόπουλο.

Οι συνθέσεις:
Νικαγόρας: Διακογιάννης Λ., Δρόσος, Διακογιάννης Α., Φούσκας (26’ Μπίλλης Ι.), Κορδιστός, Παπαβασιλείου, Στρατής, Σεβαστάκης, Κουζούκας, Κρεμμύδας, Πέρος Β. 
Κλεάνθης: Ανδρέου, Αρίφι (65’ λτ. Σαράντης), Μπαούρης, Γιατσιάτσος, Κρομμύδας, Φούσα, Εξουζίδης, Πελέκης, Ατσίδης, Κετσές, Γεωργαλλής.