Το Φθινόπωρο η δίκη για την αγωγή στο νοσοκομείο

Για το φθινόπωρο αναβλήθηκε τελικά από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου η υπόθεση 36χρονου που έχει στραφεί δικαστικά κατά του νοσοκομείου της Ρόδου, διεκδικώντας αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη εξαιτίας λάθος ιατρικών χειρισμών.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Πέμπτη αλλά τελικά ζητήθηκε αναβολή προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργεί το νοσοκομείο της Ρόδου.  Το αίτημα έγινε αποδεκτό και έτσι η συζήτηση αναβλήθηκε για τον προσεχή Νοέμβριο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με την αγωγή που κατέθεσε ο 36χρονος δια των δικηγόρων Γεωργίου Ρουμελιώτη και Ιωάννη Παντελίδη, διεκδικώντας το χρηματικό ποσό των 345.000 ευρώ από το νοσοκομείο της Ρόδου, σε μία προσπάθεια να επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αγωγή, η ταλαιπωρία του 36χρονου ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2014 όταν επισκέφθηκε γιατρό του νοσοκομείου και διαπιστώθηκε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα καθώς η περίπτωση του θεωρούνταν απλή, η εγχείριση θα γινόταν με την μέθοδο της λαπαροσκόπησης.

Ωστόσο η απλή αυτή εγχείριση εξαιτίας λάθος ιατρικών χειρισμών – όπως ο 36χρονος καταγγέλλει- τον οδήγησε ένα σκαλοπάτι πριν το θάνατο.