Οργισμένη Δόξα κατά πάντων!

Σφοδρά «πυρά» προς πάσα κατεύθυνση εξαπέλυσε, με ανακοίνωση- «φωτιά», η Δόξα Καρδάμαινας, μία μέρα μετά την ήττα της με 2-1 από την ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου και τον υποβιβασμό της στη Β’ κατηγορία.

Οι Κώοι αφήνουν σαφέστατα υπονοούμενα για την αξιοπιστία αγώνων του πρωταθλήματος που τους αφορούσαν, κάνοντας λόγο για τη σύσταση «Φιλικής Εταιρείας των τεσσάρων», για μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες για «συμβόλαια υποβιβασμού», ενώ δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν τη διαιτησία του για εκείνους καταδικαστικού αγώνα της Κυριακής. Η ανακοίνωση:  

«Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, θέλουμε να χαιρετίσουμε τη σύσταση και την επιτυχία της "Φιλικής Εταιρείας" των τεσσάρων. Οι μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και δραστηριότητες για τα συμβόλαια υποβιβασμού, σκότωσαν και πάλι το ποδόσφαιρο με τις ευλογίες αυτών που καθοδηγούν τα πιόνια με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια, είτε ως συγχωριανοί-κοντοχωριανοί, είτε ως δημιουργήματα-εκτρώματα παλαιών παραγόντων του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Ο χοντρός κι ο λιγνός, ο ωραίος και ο μοιραίος, έστειλαν στους τελικούς της ομάδας μας, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στ' Αφάντου, τις αξιολογημένες και έξυπνες βόμβες τους.

Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας των μη μισθοφόρων ποδοσφαιριστών, συγχαίρει τους κ.κ.  Ατσικνούδα, Σπάρταλη και Σταυρούλια για την άψογη ερμηνεία του ρόλου. Αγαπητοί κύριοι του θιάσου που αποκαλείται πρωτάθλημα, το χωριό των 1.000 κατοίκων της Κω δεν σας αποχαιρετά ακόμα και θα παλέψει μέχρι και το τέλος των καθυστερήσεων, όπως κάνετε και εσείς σε συμφωνημένα παιχνίδια σας, να χαλάσει και φέτος τα σχέδιά σας όπως και πέρσι.

Όσοι ήταν στο γήπεδο Αφάντου, είδαν ποιοι είμαστε και με ποιες δυνατότητες πετύχαμε αντρικά, παντελονάτα (λέξεις άγνωστες-ανοίξτε λεξικό), την υπέρβαση του δευτέρου γύρου και του Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε την Α.Ε.Ρ. Αφάντου για τη φιλοξενία, επιστρέφουμε τον χλευασμό επώνυμων κι ανώνυμων για τον υποβιβασμό και δηλώνουμε με περηφάνια πως το πιο λαμπερό μετάλλιο, μετά από αυτό του φιναλίστ κυπέλλου το οποίο δεν ανταλλάζουμε με κανένα τρίποντο στον κόσμο, είναι εκείνο του να στέκεσαι μόνος απέναντι σε όλους. Γιατί αυτό δείχνει πως τρόμαξες εκείνους που σε υποτίμησαν».