«Για μένα πρωταθλήτρια είναι η Ασπίδα Σαλάκου…»

Αποχωρεί από τη διοίκηση της Ασπίδας Σαλάκου ο πρόεδρος Γιώργος Αγρέλλης, ο άνθρωπος από την προσπάθεια του οποίου ο σύλλογος επανήλθε δυναμικά στις τοπικές μας κατηγορίες μετά από έναν χρόνο απραξίας.

Με το τέλος πια του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία, ο έμπειρος παράγοντας θέλησε μέσα από την «Ροδιακή» να κάνει έναν απολογισμό της σεζόν που πέρασε αναφέροντας πώς βίωσε ο ίδιος τη συμμετοχή της ομάδας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μάλιστα δηλώνει ότι πρωταθλήτρια γι’ αυτόν είναι η Ασπίδα και της αξίζουν συγχαρητήρια, ενώ αφήνει αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης από τους άλλους συλλόγους, ειδικά στις αγωνιστικές όπου κρίνονταν πολλά βαθμολογικώς.

Η δήλωση του Γιώργου Αγρέλλη:
«Φέτος το πρωτάθλημα μάς αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Η ομάδα μας ήταν πρώτη είκοσι αγωνιστικές αλλά στις τελευταίες δύο έχασε τον τίτλο. Αυτό δεν με χαλάει και πολύ, γιατί η Ασπίδα χτίστηκε από το μηδέν και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να είμαστε ο …σάκος του μποξ στο πρωτάθλημα.

Για μένα αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, αν και κάποιοι δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αλλά και στον προπονητή μας. Πρωταθλήτρια για μένα είναι η Ασπίδα Σαλάκου.

Η ομάδα ήταν αήττητη στον πρώτο γύρο κι έβαλε στην …πρίζα τις υπόλοιπες στην κατηγορία ώστε να κάνουν μεταγραφές. Έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ, κάναμε στα μέσα της χρονιάς κι εμείς κάποιες προσθήκες, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, φυσικά, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μάς στοίχησαν οι τραυματισμοί και δεν είχαμε την πολυτέλεια για κάτι περισσότερο.

Για μένα κομβικό σημείο ήταν η απώλεια στο Γεννάδι με την Ομόνοια. Από την αρχή του πρωταθλήματος εμείς παίξαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και το ότι χάσαμε το πρωτάθλημα στεναχώρησε κάπως τους παίκτες αλλά και τον προπονητή μας.

Δεν είχα φυσικά, καμιά απαίτηση να… βοηθήσει την Ασπίδα κάποια ομάδα, παρά μόνο να έχω σεβασμό και την κατάλληλη αντιμετώπιση με βάση τη φιλοξενία που παρείχα.
Αποχωρώ, όπως είχα δηλώσει προσφάτως, από τα διοικητικά της ομάδας, γιατί έχω αηδιάσει με τον τρόπο αντιμετώπισης της Ασπίδας από άλλες ομάδες. Έχω μάθει μέσα από το ποδόσφαιρο να κάνω μόνο φίλους.

Είμαι βέβαιος πως τη νέα περίοδο η ομάδα δεν θα διαλύσει και θα είναι πιο δυνατή παραγοντικά. Το δύσκολο ήταν η συμμετοχή στη Γ’ Κατηγορία και αυτό το καταφέραμε.

Η αποχώρησή μου ίσως δώσει την ευκαιρία και σε άλλους να ασχοληθούν, γιατί όπου κι αν υπάρχω ως παράγοντας με θεωρούν «αγκάθι».
Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο Διμυλιάς για τον τίτλο αφού ήταν η πιο σταθερή ομάδα, τουλάχιστον στα κρίσιμα παιχνίδια.»