Στην ανακρίτρια δύο αδέλφια για καλλιέργεια χασισόδενδρων

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσουν σήμερα το μεσημέρι δύο αδέλφια ηλικίας 48 και 43 ετών από τον Αρχάγγελο που συνελήφθησαν καθώς καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης ενώ εντοπίστηκαν και περισσότερα από 200 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή τους.

Για τα δύο αδέλφια όλα ξεκίνησαν όταν στους αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου περιήλθε η πληροφορία ότι τα δύο αδέλφια καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης και κατέχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες κρύβουν σε χωράφι κοντά στα σπίτια τους.

Έτσι, στις 30 Απριλίου 2018 οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες οι οποίοι εξεταζόμενοι παραδέχτηκαν στο πλαίσιο προανάκρισης ότι καλλιεργούν δενδρύλλια και κατέχουν κάνναβη για δική τους αποκλειστικά χρήση.

Στη συνέχεια, μετά από υπόδειξη του 48χρονου και του 43χρονου έγινε έρευνα σε χωράφι που βρίσκεται κοντά στις οικείες τους όπου και εντοπίστηκαν:
Κοντά στο σπίτι του 43χρονου:
• 21 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν φυτεμένα σε γλάστρες και είχαν ύψος από 0,08- 0,36 μ., 
• ένα πλαστικό κουτί που περιείχε δέκα νάιλον συσκευασίες με 227,5 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη
• ένα κουτί με σπόρους πιθανό κάνναβης
Κοντά στο σπίτι του 48χρονου:
• Πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,25-0,37 μ. 
Επίσης, παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών όμως δεν εντοπίστηκε κάτι.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Στέλιο Κιουρτζή προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος τους και κρατούνται προκειμένου σήμερα να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ρόδου.