Ηρακλής Μαριτσών: Πλατιά χαμόγελα και «μπράβο» σε όλους

 Πολύ καιρό είχαν να «σκάσουν» στα Μαρτισά τόσο πλατιά χαμόγελα. 

Παρά τα προβλήματα που δεν την άφησαν σε ησυχία ουσιαστικά από το ξεκίνημα της χρονιάς, η ομάδα βρήκε τις αγωνιστικές και πνευματικές δυνάμεις να κρατηθεί στην Α’ κατηγορία, με τη διοίκηση να συγχαίρει και δημόσια όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, χωρίς να ξεχνά τους διαιτητές του τελευταίου και «σωτήριου» αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας:   

«Η Διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών συγχαίρει τους  κ. κ. Γιαννουκά, Τσέτσο και Μπέκα για τη διαιτησία τους στον αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας, που ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα πήγαν  άριστα και ήταν η καλύτερη διαιτησία στους 28 αγώνες πρωταθλήματος για τον σύλλογό μας.

Επίσης, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την κατάθεση ψυχής και το πάθος που έβγαλαν και πέτυχαν τη μεγάλη νίκη, οριστικοποιώντας την παραμονή μας στην κατηγορία.
Ακόμη, το σωματείο και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Π. για την αγωνιστικότητά τους και τη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για τη στήριξη στην ομάδα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αλλά και σε όλους τους φίλους ποδοσφαίρου που παρευρέθηκαν στον αγώνα.
Τέλος, συγχαίρουμε τον προπονητή μας και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας».

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προετοιμάζονται πλέον, άνετοι και χαλαροί, για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Οι «ροπαλοφόροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και ελπίζουν στην πραγματοποίηση μίας καλής, νικηφόρας εμφάνισης.