Το «ευχαριστώ» από τον ΡΟΑ στους ξένους αθλητές

Παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο το Reception Party προς τιμήν των αθλητών από το εξωτερικό που συμμετείχαν στο ITF Senior τουρνουά τένις με την ονομασία «Rhodes Open».

Κατά κοινή ομολογία των συμμετεχόντων, εκτός των υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών και της άρτιας διοργάνωσης, η μεγάλη διαφορά έναντι των υπολοίπων τουρνουά είναι το εξαιρετικό κλίμα και η διάθεση όλων των μελών του ΡΟΑ να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους αθλητές, που φέτος έφθασαν από τρεις διαφορετικές ηπείρους στο νησί μας.
 


Σίγουρα οι παραδοσιακές φορεσιές, οι χοροί μας και ο ήχος του μπουζουκιού ξεσήκωσαν Ρώσους, Γερμανούς και Άγγλους αλλά δεν άφησαν σε καμία περίπτωση αδιάφορους αυτούς από τη Σιγκαπούρη και τον Καναδά.

Βεβαίως οι Έλληνες αθλητές, εκτός Ρόδου στο σύνολό τους, τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, ενώ οι περισσότεροι που συμμετείχαν και στο πρώτο τουρνουά του 2017 γύρισαν φέτος φέρνοντας και τους φίλους τους.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι συνδιοργανωτές του τουρνουά: η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Ρόδου δια των εκπροσώπων τους, Νίκου Νικολή και Μαρίζας Χατζηλαζάρου, για την άψογη συνεργασία για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΡΟΑ, κύριο Μιχάλη Πανάγο, η αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας για την επιτυχία και το υψηλό επίπεδο αυτής της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη συμβολή δυο φίλων του ΡΟΑ,  των Δημήτρη Καρατζιά και Νίκου Μανωλάγκα καθώς βοήθησαν να λυθούν ζητήματα …τελευταίας στιγμής, που θα τραυμάτιζαν το γόητρο της διοργάνωσης.
 


Κλέβοντας για άλλη μια φορά την …παράσταση, ο Δημήτρης Καρατζιάς εξέφρασε την πρόθεση του Δήμου Ρόδου να βοηθήσει στην κατασκευή ενός νέου χωμάτινου γηπέδου και την ανακατασκευή ενός παλιού, προκειμένου το επόμενο ITF να πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια, που τόσο αγαπούν οι seniors ανά τον κόσμο.

Η παρουσία, ωστόσο, της αντιπεριφερειάρχη Μαριέττας Παπαβασιλείου, του περιφερειακού συμβούλου, Χρήστου Μπάρδου, του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και προέδρου των ΑΧΕΠΑ στην εκδήλωση, δείχνει τη σημασία που δίνουν οι αρχές του τόπου στα σημαντικά αυτά αθλητικά γεγονότα για τη χώρα και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.