Δόξα Καρδάμαινας: Πείσμωσε και μένει ο Χρυσόπουλος

Τι κι αν πριν από λίγο καιρό, είχε στο μυαλό του την αποχώρηση; Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και για την ύπαρξη… «φιλικής εταιρείας των τεσσάρων», την οποία εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου την επομένη της ήττας από την ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, αποτυπώνει τα συναισθήματα και του προπονητή της Δόξας Καρδάμαινας, Δημήτρη Χρυσόπουλου, που πλέον δεν το σκέφτεται καν.  

 Όπως έλεγε χθες στο στενό του περιβάλλον, εφόσον το επιθυμεί η διοίκηση, θα παραμείνει στο τιμόνι της αγαπημένης του Δόξας σ’ όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, με στόχο η ομάδα είτε να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, είτε- κι εφόσον καταφέρει να σωθεί φέτος Γ’ Εθνικής-να εδραιωθεί.  
 

Ακριβώς επειδή το «παράθυρο» της σωτηρίας είναι υπαρκτό, το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο είναι για την ομάδα της Κω τελικός, καθώς αν το κερδίσει, θα «κλειδώσει» τη 13η θέση της βαθμολογίας. Τα προβλήματα απουσιών δεν είναι λίγα, ωστόσο στην Καρδάμαινα δηλώνουν βέβαιοι πως όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν, θα δώσουν ό, τι καλύτερο έχουν για να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή.