Ατρόμητος και στο γλέντι

Όταν ξεκινούσαν, το προηγούμενο καλοκαίρι, την προσπάθεια επαναφοράς της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου, απλά για να δώσουν διέξοδο στα παιδιά της Διμυλιάς και μαζί χρώμα στις Κυριακές των φιλάθλων της, δύσκολα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποι του Ατρόμητου πως το τέλος της φετινής περιπέτειας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας θα έβρισκε την ομάδα τους πρωταθλήτρια και στην άβολη θέση να αναγκάζεται να αρνηθεί το έπαθλο της ανόδου, λόγω της έλλειψης κατάλληλου γηπέδου. 

Η παραμονή στην ίδια κατηγορία αποτελεί συνειδητή επιλογή, παρά τις ολοένα και μεγαλύτερες πιέσεις δεν πρόκειται να αλλάξει και ουδόλως μετριάζει τη χαρά της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών για το φετινό κατόρθωμα. 

Χαρά, την οποία θα μοιραστούν με τους φίλους του ποδοσφαίρου την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Διμυλιάς. Η αυλαία της φιέστας θα ανοίξει στις 6 το απόγευμα με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη σημερινή ομάδα και αυτή των παλαιμάχων του συλλόγου.

Περίπου μία ώρα αργότερα θα γίνει η απονομή, από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΔ, του κυπέλλου του πρωταθλητή, για να ακολουθήσει, επί τόπου, τρικούβερτο γλέντι με ζωντανή μουσική.