Ταξίδι από τη Ρόδο στη «βάση» του Ολυμπιακού

 Παρουσία των προπονητών τους, Άγγελου Φραγκάκη και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ταξίδεψαν στον Πειραιά και βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Ολυμπιακού, τριάντα παιδιά από τη σχολή ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» στη Ρόδο. 

Τα παιδιά, συγκεκριμένα, ήταν εκεί στις 28 και 29 Απριλίου, παρουσία και πολλών γονέων,  των τμημάτων προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδων, για να δώσουν αγώνες στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις με ανάλογα τμήματα των ακαδημιών του Ολυμπιακού. 

Επίσης στον Ρέντη παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό αλλά επισκέφτηκαν και το γήπεδο «Καραϊσκάκης» όπου και ξεναγήθηκαν στο μουσείο του συλλόγου, πριν τον αγώνα εκεί με τον Παναιτωλικό για τη Σούπερ Λίγκα, τον οποίον επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν. 

Μάλιστα έντεκα από τα τριάντα μέλη της αποστολής συνόδευσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την έξοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Τη δεύτερη μέρα παραμονής της στον Πειραιά, η αποστολή από τη Ρόδο επισκέφτηκε και πάλι τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και συνομίλησε με νεαρούς παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Ροδίτης Νικήτας Νικολής. 

Παράλληλα ο Άγγελος Φραγκάκης και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τα είπαν με τον υπεύθυνο ακαδημιών Βασίλη Νάνο, ο οποίος είναι απολύτως ικανοποιημένος από τη δουλειά στις σχολές του Ολυμπιακού στη Ρόδο.