Μήνας των επαφών στο «Ροδίων Άθλησις»

Είναι λογικό να υπάρχει ηρεμία στο «στρατόπεδο» του «Ροδίων Αθλησις» σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ.

Και η φετινή χρονιά θεωρείται πετυχημένη για την ομάδα, αλλά είναι πολύ πιθανόν οι στόχοι να γίνουν ακόμα πιο υψηλοί, γεγονός που σίγουρα αλλάζει κατά πολύ το σχεδιασμό της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι Διοικούντες του «Ροδίων» θα συσκεφτούν πολύ σύντομα μέσα στο νέο μήνα, για να χαράξουν τη νέα γραμμή και να ορίσουν ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας τη φετινή περίοδο. 

Μέσα στο Μάιο κι αφού γίνει γνωστός ο στόχος, η διοίκηση θα συζητήσει πρώτα με τον προπονητή Νίκο Τρατσέλα για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και για τη νέα χρονιά, αν δηλαδή θελήσει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ή όχι.

Το πιο πιθανόν είναι ο κόουτς του «Ροδίων», να παραμείνει στο πόστο του. Όπως έγινε γνωστό έχει ορισθεί για σήμερα μια συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος εκτός από την έκθεσή του για τα πεπραγμένα της χρονιάς, θα εκθέσει και τις απόψεις του για το τι πρέπει να γίνει στην ομάδα, για να φτάσει το «Ροδίων» ακόμα πιο ψηλά.

Επίσης μέσα στο Μάιο, θα γίνουν οι επαφές με τους αθλητές που θέλει να κρατήσει, αλλά θέλουν κι εκείνοι να παραμείνουν στην ομάδα.

Παράλληλα, οι Διοικούντες στην ομάδα είναι σε διαρκή επαφή με την ΕΟΠΕ, θέλοντας να γνωρίζουν έγκαιρα το σχεδιασμό του νέου πρωταθλήματος της Α2. 

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχει να γίνει γνωστός ο νέος στόχος της ομάδας και στη συνέχεια να τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, ο σχεδιασμός αλλά και το τι θα χρειαστεί η ομάδα σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή.