Οι "Θερμόαιμοι" για μια παράσταση στο θέατρο Γενναδίου

Μια ακόμη παράσταση θα πραγματοποιήσουν οι αγαπημένοι μας Θερμόαιμοι, προκειμένου να μας προσφέρουν άφθονο γέλιο αλλά και για να μας διδάξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τι σημαίνει εθελοντισμός και αιμοδοσία.

Ο Παντελής ο Γιατρός, λάτρης της Yoga, η Χαρούλα η Νοσοκόμα, που ονειρεύεται να βγει στις πίστες και 4 ζευγάρια συναντιούνται στο σταθμό αιμοδοσίας, ο καθένας για δικό του λόγο. Σίγουρα όχι για τον προφανή, δηλαδή για να... αιμοδοτήσουν.

Στις 5 Μαΐου 2018, στις 19:00, ανήμερα της εορτής του Συλλόγου μας θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Σχολείο Γενναδίου, η γνωστή θεατρική παράσταση «Οι Θερμόαιμοι» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η παράσταση ανεβαίνει

μετά από αίτημα των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής και με την στήριξή τους και έτσι ο Σύλλογος τιμά τη Νότια Ρόδο και τους κατοίκους της.

Η επιτυχημένη κωμωδία, έχει γραφτεί από την Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα, ειδικά για τον σκοπό του Συλλόγου, δηλαδή για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Ρόδου σχετικά με τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί (αντί εισιτηρίου) να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας. Αυτά θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας και στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο των αρχών που υπηρετεί ο Σύλλογος, με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον πλησίον του.

Η σκηνοθεσία είναι του ειδικού στη θεατρική τέχνη, Κωνσταντίνου Τρέχα.

Παίζουν:

Διακογεωργίου Κάλλιστος

Καλαθενός Σάββας

Καλαμάτας Θέμης

Κατσιμπράκη Σοφία

Κελεπέρα Μίκα

Κούρου Χρυσάνθη

Πελεκάνου Νομική

Τριαλώνης Μάνος

Τσιμέττα Μαρία

Φλεβάρης Γιάννης


Οι θερμόαιμοι

5 Μαΐου

Ώρα 19:00

Δημοτικό Σχολείο Γενναδίου