Στη Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ προσέφυγε η Ρόδος

Όπως είχε προαναγγελθεί, η διοίκηση της Ρόδου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μετά την εξοντωτική τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα της χρεώθηκαν στον παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο τον Εθνικό.

Τα «ελάφια» προσέφυγαν στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και ελπίζουν αν όχι να εκπέσει, τουλάχιστον να περιοριστεί σε λογικά πλαίσια τόσο η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα, όσο και στον τεχνικό διευθυντή της, Σάκη Ναλμπάντη.

Υπενθυμίζεται, πως σε πρώτο βαθμό, η Ρόδος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ  την ανατέθηκε η ευθύνη για την πληρωμή του προστίμου των 10.417 ευρώ που επιβλήθηκε στον Σάκη Ναλμπάντη (τιμωρήθηκε επιπλέον με την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για διάστημα…42 μηνών).

Σημειώνεται, πως στο «στρατόπεδο» της Ρόδου συνεχίσει να επικρατεί νηνεμία. Οι πάντες δείχνουν να περιμένουν την επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ και την επικύρωση των εισηγήσεων για την τροποποίηση του κανονισμού, που θα προβλέπει τη δυνατότητα παραμονής ομάδων που έχουν υποβιβαστεί, σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των ομίλων της Γ’ Εθνικής με τον απαιτούμενο αριθμό συλλόγων.