Ρόδος: Του πήραν το μισό αυτοκίνητο!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί συμπολίτη μας, ο οποίος πήγε να παραλάβει από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει ένα από τα οχήματά του και διαπίστωσε ότι έλειπε το... μισό!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της νύκτας άγνωστος ή άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, αφήνοντας μόνο το... σιδερένιο σκελετό!

Ο συμπολίτης μας είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων (rent a car) και, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην «Ροδιακή» το αυτοκίνητο  όπως και ορισμένα άλλα από το «στόλο» του τα είχε σταθμεύσει σε περιοχή κοντά στο Μήδεια όπου υπάρχει αρκετός χώρος. Όμως πηγαίνοντας χθες για να παραλάβει ένα από αυτό διαπίστωσε ότι του είχαν αφαιρέσει το μισό όχημα! Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, αφού κατά διαστήματα βρίσκει είτε τις «πλάτες» από τα καθίσματα είτε άλλα κομμάτια των αυτοκινήτων του να λείπουν!

Τώρα ευελπιστεί κάποιος να έχει δει κάτι και να το καταγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να συλληφθούν ο ή οι επιτήδειοι.