Διπλές υποχρεώσεις  για τον ΔΙ.ΑΣ.

Εξακολουθεί να είναι «φορτωμένο» το πρόγραμμα του ΔΙ.ΑΣ. αυτή την περίοδο, γιατί εκτός από το φινάλε του πρωταθλήματος, που είναι πλέον τυπική διαδικασία χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες, προστέθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το Κύπελλο Ερασιτεχνών. 

Η ομάδα της Κω ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Καραβά και πάει την Τετάρτη 9 Μαΐου (στις 14.00  καθώς άλλαξε η ώρα διεξαγωγής) να αντιμετωπίσει στην Κηφισιά την ομώνυμη  ομάδα, που απέκλεισε στο πρώτο ματς τον Ηρακλή Ελευσίνας. 

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου παίζουν πρώτα στις Καλυθιές με τον Απόλλωνα και κλείνουν την ερχόμενη εβδομάδα, παίζοντας εναντίον του Διαγόρα Βατίου. 

Ο Γιάννης Μανούσογλου έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, που προκαλούνται από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών. Το γεγονός αυτό αφορά βασικούς παίκτες της ομάδας, που είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αλλά μένουν πίσω σε προπονήσεις …λόγω εργασίας.

Σε αυτό το γκρουπ των παικτών ανήκουν οι Πανόπουλος, Θωνιάτης, Πης και Χατζησουλεϊμάν, ενώ απών από το ματς των Καλυθιών για τους ίδιους  επαγγελματικούς λόγους, θα είναι ο γκολκίπερ Μιχαλάκης.