Αργούν οι εξελίξεις στον Διαγόρα

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στον Διαγόρα από το τέλος της κανονικής περιόδου της Γ΄ Εθνικής μέχρι και σήμερα. 

Υπάρχουν φυσικά οι επαφές και με τον προπονητή, αλλά και με τους παίκτες, αλλά  δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο, αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα της football league και δεν αποδεσμευτεί πλήρως από τα καθήκοντά του στον πάγκο της Καλλιθέας, ο προπονητής Νίκος Παντέλης. 

Μέχρι τότε, ο κόουτς του «γηραιού» θα περιμένει τον Κώστα Χρυσοχοΐδη στην Αθήνα κι αν αυτό δεν συμβεί, θα έρθει ο ίδιος, μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων του στο νησί μας. 

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό και με βάση τις προφορικές εισηγήσεις του προπονητή του Διαγόρα, έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές και αυτό που διαρρέει είναι πως υπάρχει θετικό κλίμα παραμονής απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, των οποίων η συνεργασία λήγει στο τέλος αυτής της περιόδου. 

Μέχρι το τέλος της football league, είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει καμία εξέλιξη στο ζήτημα του καταρτισμού του φετινού ρόστερ, το οποίο θα είναι ενισχυμένο σε σχέση με την εμπειρία και τις ικανότητες που απαιτούνται για να επιτευχθούν οι στόχοι ,αλλά θα εμπεριέχει και παιδιά από τα τμήματα των υποδομών του συλλόγου, που έχουν κάνει ήδη μεγάλα βήματα προόδου.