Οργή στην Όλυμπο Καρπάθου για την εξόντωση σκυλιού

Την εξόντωση με βάναυσο τρόπο ενός μικρόσωμου σκυλιού στην περιοχή της Καρπάθου, κατήγγειλε ο εκπαιδευτικός κ. Νίκος Οικονόμου, ζητώντας  από τις αρμόδιες αρχές, τον εντοπισμό του δράστη και την παραδειγματική τιμωρία του.

Στην επιστολή που ανήρτησε δημόσια ο κ. Οικονόμος, αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ο Αλέξης ήταν ένα μικρόσωμο σκυλάκι που κρατούσε συντροφιά στο θείο μου Βασίλη Μαστροβασίλη! 

Άκακο, ακίνδυνο, καλοσυνάτο, υπάκουο, παιχνιδιάρικο και εμβολιασμένο! Το πρωί της 2ας Μαΐου βρέθηκε ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ με βάναυσο τρόπο στην περιοχή Τρουλινού στο χωριό μας, την Όλυμπο της Καρπάθου!

Κτυπημένο με ρόπαλο στο κεφάλι, μάλλον την Πρωτομαγιά, γιατί φαίνεται τυμπανισμένο.

Δεν προξένησε ποτέ καμιά ζημιά και δεν βρέθηκε ποτέ κάποιος να παραπονεθεί! Ο ιδιοκτήτης του, του είχε μεταδώσει όλα τα καλά στοιχεία που διακρίνουν και τον ίδιο! 

Ο δολοφόνος είναι Ολυμπίτης! 

Ούτε καν από το Διαφάνι! Ούτε και από το Κάτω Χωριό! Και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ μετριούνται στα δάκτυλα της μισής παλάμης! Σίγουρα δεν είναι κάποια γριούλα! Σίγουρα είναι ένας από εμάς, ένα κτήνος ανάμεσά μας!
Τι σου έφταιξε το ζωάκι ρε δολοφόνε; Μάθε ότι τα ζώα μπορεί και να μην είναι μόνο “εργαλεία μας”!

Σε τι σε πείραξε; Σε τίποτα! Μάθε ότι η συνύπαρξη με τα ζώα εξημερώνει και τα δικά σου δολοφονικά ένστικτα! 

Ποια αρρωστημένη πλευρά του εαυτού σου ικανοποίησε αυτή σου η πράξη; Και αν κατά καιρούς (κακώς) σκότωνες διάφορα ζώα που σου ανήκαν (;;), γιατί δολοφόνησες ένα ζώο που δεν σου άνηκε; Γιατί πλήγωσες εμάς που γνωρίσαμε τον Αλέξη αλλά και ένα άνθρωπο που στηριζότανε κατά πολύ στην συντροφικότητα του αθώου αυτού πλάσματος; Κτήνος! Δες το κι αλλιώς το πράγμα αν έχεις την διανοητική ικανότητα, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω!» 

(Σχετική καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου, χωρίς να τρέφουμε αυταπάτες, βεβαίως!

Όποιος είδε κάτι σχετικό μπορεί επώνυμα και ανώνυμα να ενημερώσει εμάς ή τις αρχές. Τηλ. 22450 22222).