Γενέθλιο Πάρτι στο Mitsis Alila Resort & Spa

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, 1η Μαΐου, το γενέθλιο πάρτι του Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο στα πλαίσια του εορτασμού για τα 5 χρόνια λειτουργίας του.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Alila Resort & Spa του ομίλου Mitsis Hotels, ένα ξενοδοχείο κόσμημα, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και μοναδικό στιλ, γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνοντας ένα μεγάλο event που περιλάμβανε fashion show που επιμελήθηκε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, live jazz μουσική, εξαιρετικές μουσικές επιλογές από γνωστούς dj’s της Ρόδου, ζωντανό violin solo που ενθουσίασε τους καλεσμένους από την Leida Tahiraj και ζωντανή εμφάνιση του τραγουδιστή Βαλάντη.

Το event ξεκίνησε με την παρουσίαση των ευεργετικών λαδιών Soli Dharma του κ. Κασπίρη, πλημυρίζοντας τον αέρα με μεθυστικά αρώματα που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Η πιο έντονη στιγμή της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η εντυπωσιακή 5όροφη τούρτα γενεθλίων, ντυμένη στα χρώματα του ξενοδοχείου, που ο σεφ του Alila Resort & Spa ετοίμασε αποκλειστικά για τον εορτασμό των 5 χρόνων ενώ το σβήσιμο των κεριών από τον General Manager του ξενοδοχείου κ. Τσουκαλά Λευτέρη, έδωσε το έναυσμα να γεμίσει ο ουρανός με μπαλόνια, βεγγαλικά και ροδοπέταλα.
 


Ο συνδυασμός των γενεθλίων με το μαγευτικό φεγγάρι το βράδυ της Πρωτομαγιάς δημιούργησε ένα ξεχωριστό μείγμα σε μια βραδιά με αληθινό κέφι και πολύ χορό, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Το party συνεχίστηκε με αμείωτη διάθεση, υπό τους ήχους των dj, διασκεδάζοντας τον κόσμο μέχρι αργά.

Τα αντρικά κοστούμια ήταν από το κατάστημα Roubeti, τα γυναικεία φορέματα του σχεδιαστή Νάσου Ντότσικα και τα κοσμήματα από το κοσμηματοπωλείο Kontzamichalis. Τον ανθοστολισμό του εντυπωσιακού εξωτερικού χώρου του Alila Resort & Spa επιμελήθηκε το Green Show ενώ την ηχητική κάλυψη και τα φώτα είχε αναλάβει το Music Spot. Τη διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης υλοποίησε εξ ολοκλήρου, η εταιρεία Beyond Group.