Εκδρομή της λέσχης Lions Ρόδου στη Σύμη

Διήμερη  Eκδρομή  μελών της Λέσχης Lions Ρόδου με τις οικογένειες τους,  με την παρουσία της εκλεγμένης Προέδρου της αδελφής Λέσχης Lions  Ηλιούσα Ρόδου L. Mάτας Γιάννου και φίλων της Λέσχης μας, πραγματοποιήθηκε  στη  ΣΥΜΗ στις  28 και 29 Απριλίου με προσκύνημα και αρτοκλασία στην Ιερά Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ Πολιούχου της Δωδεκανήσου, και, προσφορά αναλώσιμων υλικών - Γάντια -Χαρτικά-Απολυμαντικά κτλ στο “Ιατρείο της Σύμης”, καθώς επίσης και ενός αναπηρικού αμαξιδίου του κου Κων/νου ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ μέσω της Λέσχης μας, μια  εξαίρετη πρωτοβουλία του μέλους της Λέσχης L. Ελενας  ΚΟΥΝΑΚΗ με την  βοήθεια  του Ομίλου Αξιών Σύμης “Γιάννης  Διακογιάννης”  και του Προέδρου του Ηλία Μιχ. ΤΣΑΒΑΡΗ, τους οποίους η Λέσχη,  ευχαριστεί θερμά.

Την Κυριακή 29 Απριλίου, τα μέλη και φίλοι της Λέσχης μας, εκκλησιάστηκαν επίσης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και προσέφεραν αρτοκλασία, επισκέφτηκαν το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του ΡΟΥKOYΝΙΩΤΗ, το Μουσείο της Σύμης και το Νημποριό.

Δυστυχώς  η “Ιατρική Εξόρμηση” των ένδεκα ιατρών μελών και φίλων της Λέσχης στη Σύμη,  η οποία είχε προγραμματισθεί για το διήμερο αυτό και η οποία θα συνδυάζετο  με την  εκδρομή των Μελών της Λέσχης, αναβλήθηκε  για το φθινόπωρο του 2018  λόγω της γραφειοκρατίας.