Ενδιαφέρουσα η σημερινή ΓΣ της ΕΟΠΕ

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ. Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Διοίκηση της Ομοσπονδίας θα ασχοληθεί με την έγκριση κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής πρωταθλημάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται και όσα αφορούν την Α2 Κατηγορία των Ανδρών και σαφώς ενδιαφέρει το «Ροδίων Αθλησις». Οι εισηγήσεις και οι αποφάσεις αναμένονται σήμερα με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για τη σημερινή Γενική Συνέλευση αναφέρει τα εξής:
«Το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας με θέμα την Έγκριση Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και επόμενα περί «ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ» του Καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσεως «Ε.Ο.ΠΕ», καλούνται τα Μέλη – Σωματεία της δυνάμεώς της και οι αντιπρόσωποι αυτών, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 5 Mαΐου 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στο ΟΑΚΑ (Ανοικτό Κολυμβητήριο, Λεωφ. Σπύρου Λούη, Είσοδος Δ’ Χαλάνδρι) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Έγκριση Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

Υπάρχει πάντως η περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας στη σημερινή ΓΣ της ΕΟΠΕ. Αν θα συμβεί κάτι τέτοιο,  η ΓΣ θα επαναληφθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων το Σάββατο 12 Μαϊου.