Νέος πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου ο Παπασταματάκης

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπως η σημερινή, για την ελληνική γενικότερα ποδηλασία, ο Ιωάννης Παπασταματάκης αναλαμβάνει πρόεδρος της ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου, ορίζοντας μάλιστα και το σχήμα, βάσει του οποίου θα πορευτεί ώστε να δουλέψει πάνω απ’ όλα με αναπτυξιακό πλάνο. 

Η νέα διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής αποτελείται από έξι άτομα, που μπορούν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, να λειτουργήσουν αρμονικά με γνώμονα το καλό του αθλήματος, τώρα μάλιστα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν πόροι. 

Ήδη έχουν προγραμματιστεί τα πρώτα τοπικά πρωταθλήματα και προσεχώς θα βγουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τις μελλοντικές διοργανώσεις. 

Ο νέος πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠ που διαδέχεται τον Ανδρέα Χαλκιόπουλο, είναι ο ισχυρός άνδρας εδώ και χρόνια στον Ροδήλιο με σημαντικό έργο στην τοπική ποδηλασία και όχι μόνο. 

Πέραν των δεκάδων αγώνων που διοργάνωσε όλα αυτά τα χρόνια, ο Ιωάννης Παπασταματάκης ήταν αυτός που έφερε ξανά τις διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις στη Ρόδο. 

Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο αθλητές από αρκετές επαγγελματικές ομάδες συγκεντρώθηκαν στη Ρόδο για το Διεθνή Γύρο και το Γκραν Πρι, προβάλλοντας έτσι το νησί μας. 

Οι θέσεις του νέου ΔΣ της ΤΕ-ΕΟΠ:
Πρόεδρος: Ιωάννης Παπασταματάκης
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Πρέζας
Γενική γραμματέας: Ελένη Μουστάκη
Ταμίας: Μιχάλης Μιαούλης
Έφορος υλικού-δημόσιες σχέσεις: Εμμανουέλα Αραμπατζή
Πρόεδρος τεχνικής επιτροπής: Ζώης Δρίβας.