Επιβλητικός ο Κλεάνθης κόντρα στον… ΑΕΡΑ

Θριαμβευτικά ξεπέρασε το «εμπόδιο» του ΑΕΡΑ ο Κλεάνθης, την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Επικράτησε του αδιάφορου αλλά και με αλλαγές  και χθες αντιπάλου του με 5-0, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα όταν άνοιξε το σκορ μετά το 36΄.

Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο,  με τον Κλεάνθη να είναι ελαφρώς καλύτερος στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που χάθηκαν από τους επιθετικούς του.

Ο ΑΕΡΑ προσπάθησε να λειτουργήσει αμυντικά και να ακολουθήσει το σύστημα των αντεπιθέσεων, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην ουσία. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα έδωσαν την πρωτοπορία στους γηπεδούχους με αυτογκόλ στο 36΄ που στη συνέχεια διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 40,΄ με τον συνήθη ύποπτο, Αντώνη Γεωργαλή κλείνοντας με 2-0 το α΄ μέρος.

Στο β΄ ημίχρονο, η κυριαρχία του Κλεάνθη ήταν καθολική και μέχρι το τέλος του αγώνα οι παίκτες του βρήκαν τρόπους και πέτυχαν ακόμα τρία γκολ, κάνοντας θριαμβευτική την επικράτηση τους.

Τα γκολ:
Στο 36΄ο Μπερετούλης έπιασε το σουτ  από το κόρνερ, ο γκολκίπερ του ΑΕΡΑ δεν έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Μαλλιάκα που στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε πρώτα πάνω στον τερματοφύλακα του τον Κοντογεωργάκη  και μετά στα δίχτυα (1-0)

Το 2-0 ήρθε στο 40΄ για τον Κλεάνθη, με πλασέ μέσα από την περιοχή του Γεωργαλή, γκολ που έκανε εύκολη τη συνέχεια για την ομάδα του Κλεάνθη.

Στο 53΄ ο Αρίφης με όμορφη προσπάθεια έκανε το 3-0 κι ο Κλεάνθης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του με δυο ακόμα γκολ του Αντώνη Γεωργαλή στο 72΄ (4-0) και το 90΄ (5-0)
Από τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Γεωργαλής που σημείωσε χατ τρικ και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γιατσιάτσος και ο Μπαούρης. Από τον ΑΕΡΑ απλά άρεσαν οι Στελλάς, και Γαργάλης.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Τσοπανάκη, Αλεξίου και Σαρρή.

Οι ομάδες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Αρίφης, Μπαούρης, Μαϊλης, Γιατσιάτσιος, Κρομμύδας (85΄Ραμάι), Μπερετούλης, Πελέκης  (74΄Φούτσκα), Ατσίδης (79΄Μάργαρης), Κετσές, Γεωργαλής.
ΑΕΡΑ: Κοντογιωργάκης, Μαλλιάκας, Δανάς, Στελλάς, Πλύγκος Μ. (54΄Μίγκλης), Τσούλλος, Κωσταντινίδης, Γαργάλης, Λόης, Λυριστής, Χάλαρης