Κοντά στον Α.Σ.Κ. «Αρχάγγελος» ο Νεκτάριος Σαντορινιός

Για τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους και για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, στο πλαίσιο της προσπάθειάς που καταβάλλουν ώστε να υλοποιηθεί το όνειρο της ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας, ενημέρωσαν τον Υφυπουργό  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης  «Αρχάγγελος». 

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Στέφανο Καραολάνη και τον ταμία Φιλήμονα Χρήστου, συναντήθηκε με τον υφυπουργό χθες το πρωί στο γραφείο του και του ανέπτυξε το πλάνο, το οποίο «τρέχει» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.  

Ο κ. Σαντορινιός έδειξε ενήμερος για το ζήτημα, το προσέγγισε με ειλικρινές ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε να κάνει ό, τι χρειαστεί, μέσω παρεμβάσεων προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη καθώς και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε η νεολαία της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου να αποκτήσει το συντομότερο μία απολύτως απαραίτητη, ζωτικής σημασίας σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση.  

Υπενθυμίζεται, πως το αίτημα για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στη Λειβάδα διατυπώθηκε από περισσότερους από είκοσι συλλόγους της περιοχής, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, να το αντιμετωπίζει εξ αρχής θετικά και να δεσμεύεται για τη χρηματοδότηση του έργου, την ίδια στιγμή που για την εκ μέρους του πολυεπίπεδη στήριξη διαβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος. 

Τα καλά νέα από το «μέτωπο» του κλειστού περιμένουν, με την ελπίδα πως δεν θα απογοητευτούν, τα περισσότερα από εκατό παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στην ακαδημία του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος υπό τις οδηγίες του προπονητή Σταμάτη Χατζόπουλου, οι γονείς τους και οι κάτοικοι της περιοχής.