Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Χρυσόστομου Χάσταλη

Το τελευταίο παιχνίδι του Χρυσόστομου Χάσταλη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλυθιών θα είναι το αυριανό με τον Ηρακλή Μαριτσών για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

Η απόφαση του 43χρονου προπονητή να αποσυρθεί από την «πρώτη γραμμή» δεν άλλαξε και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και γεμάτο ευχαριστώ μήνυμα που ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: 
 «Την Τέταρτη είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα. Ήταν 2 ξεχωριστά χρόνια. Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και αισθάνομαι πολύ τυχερός για την εμπειρία. Είναι σημαντικό να φεύγεις πριν κουράσεις και κουραστείς. Στα πρόσωπα 2 καταπληκτικών ανθρώπων, του Μανώλη Συμιακού και Γιώργου Σαρικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Δ.Σ. που συνεργάστηκα. Είναι πραγματικά η συνεργασία που κάθε προπονητής ονειρεύεται. Με στήριξη από τη αρχή μέχρι το τέλους, με λόγια αλλά και με πράξεις. 
 

Ήμουν τυχερός γιατί είχα σπουδαίους συνεργάτες στο πλάι μου. Ευχαριστώ τον Στάμο Χατζηνικόλα για την περυσινή συνεργασία στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Τον Γιάννη Δατσέρη που είχε τον ρόλο αυτό φέτος και είναι από τους πιο καταρτισμένους που γνωρίζω στον χώρο. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο γυμναστή και άνθρωπο, τον Θόδωρο Σκαρτάδο, που η θέση του θα έπρεπε να είναι σε άλλες πολύ ψηλότερες κατηγορίες . Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Κώστα Δημητριάδη, που αγαπά όσο λίγοι τον Απόλλωνα και αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Τέλος, είχα την τιμή να προπονήσω την τελευταία του χρονιά και να τον έχω άμεσο συνεργάτη φέτος, μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, τον Λευτέρη Μαυρομούστακο. Μόνο κέρδος είχα από αυτή τη συνεργασία. Όσο για τους παίκτες μου τους τα χω πει κατ’ ιδίαν. Τιμή μου μάγκες».

Συζητήσεις με Καμπούρη 
Με τη διαδοχή του Χρυσόστομου Χάσταλη ασχολείται, εδώ και λίγες μέρες, η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών. Μία από τις περιπτώσεις των υποψήφιων προπονητών που την ενδιαφέρουν είναι αυτή ενός παλιού γνώριμου του συλλόγου, του Κώστα Καμπούρη. Οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και λογικά, θα συνεχιστούν μέσα στο επόμενο διάστημα.