«Έκοψαν» την συμμετοχή του δημάρχου Χάλκης σε συνέδριο

Συνέβη και αυτό, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Χάλκης κ. Μιχ. Πατρός.

«Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χάλκης ψήφισε πλειοψηφικά 4 υπέρ και 3 κατά, για την μετακίνησή μου (δηλαδή ένας να ψήφιζε κατά, δεν θα είχα την δυνατότητα μετακίνησης, σε λίγο θα με βάλουν σε κατοίκων περιορισμό). Την ημέρα εκείνη, δεν είχα τις ακριβείς ημερομηνίες μετακίνησής μου για την Τήλο και έτσι δεν μπόρεσα να τις καταθέσω, όπου στην Τήλο θα γίνει το δέκατο συνέδριο του δικτύου μικρών νησιών.

Το Δ.Σ. πλειοψηφικά ψήφισε την μετακίνησή μου να παρευρεθώ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ή να πάω στην Τήλο, ενώ αρχές της προηγούμενης εβδομάδας επέλεξα την Τήλο όπου είχα προετοιμαστεί κατάλληλα.

Επειδή όμως δεν είχα δηλώσει τις ημερομηνίες η απόφαση δεν γράφτηκε, γράφτηκε να πάω στην ΚΕΔΕ και αυτή μισή, διότι στην Τήλο (ΤΥΧΑΙΑ) στέλνουν άλλο πρόσωπο όπου δεν έχει σχέση με τον Δήμο, μόνο για προπαγανδιστικούς λόγους και δεν επιτρέπουν στον Δήμαρχο να παρευρεθεί.

Μετά από τις διαμαρτυρίες μου, η απάντηση - αιτιολόγηση που μου δόθηκε ήταν "πήγαινε και θα το περάσουμε στο άλλο Δημοτικό Συμβούλιο" είναι επιεικώς αστεία, διότι όλα έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αυτά τα γράφω διότι τις επόμενες ημέρες θα δείτε από κάποιους να αναρτούν φωτογραφίες από την Τήλο και άλλοι να τις κοινοποιούν, μην αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί λείπει ο Δήμαρχος;

Να τους χαιρόμαστε και όταν θα ρθει η ώρα να τους ξαναψηφίσετε».