«Λαβώθηκε» χωρίς να… πονάει ο Κλεόβουλος

Έστω κι αν χρειάστηκε να αγχωθεί, ο Κλεόβουλος έσωσε τη χρονιά και απέκτησε την άνεση να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries χωρίς την πίεση του «πρέπει», κατά συνέπεια δίχως την αγωνία που θα είχε, υπό διαφορετικές συνθήκες, για την απουσία βασικών στελεχών του. 

Αν το αποχαιρετιστήριο ματς για φέτος, το εντός έδρας με τον Κλεάνθη, έκρινε τη χρονιά, λογικά ο Δημήτρης Δογιάμας θα είχε… αϋπνίες, δεδομένου πως δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα απουσιάζουν. 

Ο πρώτος είναι ο Δήμος Παπαοικονόμου. Ο γεννημένος το 1986 μεσοεπιθετικός επέστρεψε από την Κω και το παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας με πρόβλημα στο γόνατο, καθώς χτύπησε σε σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. 

Μέχρι χθες οι πόνοι ήταν έντονοι και αν μέσα στο επόμενο διήμερο το πρήξιμο δεν υποχωρήσει, ο Παπαοικονόμου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. 

Ο δεύτερος που δεν θα βοηθήσει κόντρα στους Παραδεισιώτες είναι ο Νίκος Κολιοκώστας, ο οποίος αναχώρησε για την Κύπρο, όπου θα μείνει για διάστημα μίας εβδομάδας.