Έτοιμοι για το «άλμα»  δηλώνουν στην Κάλυμνο

Πανέτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή στην Α’ κατηγορία δηλώνουν οι άνθρωποι του Καλυμνιακού. 

Οι δευτεραθλητές του ομίλου Νήσων της Β’ κατηγορίας θα διεκδικήσουν την άνοδο στα μπαράζ  με τον Άγιο Ισίδωρο, με τον προπονητή τους, Γιάννη Χατζησμάλη, να εκφράζει την αισιοδοξία του όχι μόνο για την έκβαση της προσπάθειας για τον προβιβασμό, αλλά και για την μελλοντική παρουσία της ομάδας του στα «σαλόνια» του τοπικού. 

Τον Καλυμνιακό συνεχίζει να στηρίζει ο ιστορικός πρόεδρός του Στέφανος Χατζημιχάλης, οι φίλαθλοί του έχουν αρχίσει να συσπειρώνονται γύρω από την ομάδα και να επιστρέφουν στο γήπεδο και σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζησμάλη, οι συνθήκες για το πολυπόθητο άλμα έχουν ωριμάσει. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί, εν αναμονή της έναρξης των μπαράζ, ο τεχνικός των «σφουγγαράδων» είναι το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Το πρωτάθλημα στο Βόρειο Συγκρότημα τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι στη Ρόδο, η προσφυγή της Τήλου «πάγωσε» τον ορισμό των ημερομηνιών και η έναρξη της τουριστικής περιόδου δυσκόλεψε την καθημερινότητα, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παρακολουθούν με συνέπεια τις προπονήσεις.