Ελάχιστες οι διαφοροποιήσεις στον πρωταθλητή Φοίβο

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται από την Κυριακή η «οικογένεια» του Φοίβου.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, που τον φέρνει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, μαζί με τον Ιάλυσο, τον Διαγόρα και ίσως τη Ρόδο.

Η ομάδα της Κρεμαστής πέρασε σχετικά εύκολα και από το γήπεδο του Βατίου κερδίζοντας  με 4-1 τον τοπικό Διαγόρα και της απομένει πλέον το τυπικό της διεξαγωγής ενός ακόμα αγώνα, στην Κω με αντίπαλο τον Νικαγόρα.

Η συνέχεια της πορείας των πρωταθλητών θα προκαθοριστεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και ο Φοίβος πλέον θα ανήκει σε άλλα… σαλόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ δεν θα μεγαλώσει αλλά θα είναι το ίδιο με αυτό της Α΄ Κατηγορίας, ενώ θα δοθεί μεγάλο βάρος στην ύπαρξη στο ρόστερ του Ροδίτικου στοιχείου. Παράλληλα, ο Φοίβος θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στα ταλέντα που βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής του.

Στάση αναμονής σε ό,τι αφορά τη Γ΄ Εθνική, τηρεί ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης με τους συνεργάτες του. Οι εξελίξεις θα υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα πάντως, ξεκινώντας από τη συνεδρίαση της Διοίκησης.

Παράλληλα, απομένει ακόμα ένας αγώνας για τον τυπικό πανηγυρισμό της κατάκτησης του τίτλου.
Ο Φοίβος πάει το Σάββατο να παίξει στην Κω κόντρα στον Νικαγόρα και ο κόουτς της ομάδας θέλοντας να ανταμείψει  τα νέα παιδιά για τη φετινή προσπάθεια, αναμένεται να χρησιμοποιήσει νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές, βλέποντας παράλληλα και παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Στην Κέφαλο συνεπώς, θα παρουσιαστούν οι «ελπίδες» του Φοίβου, με σκοπό να δείξουν πώς μπορεί η τεχνική ηγεσία να τους υπολογίζει με την κατάλληλη δουλειά και στη Γ΄ Εθνική.

Αποχωρεί ο Κεφάλας
Ο γκολκίπερ Μιχάλης Κεφάλας κατά πάσα πιθανότητα και όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει κάτω από τα γκολπόστ του Φοίβου στην Γ΄Εθνική, για επεγγελματικούς λόγους.. Η ομάδα της Κρεμαστής θα αναζητήσει το διάδοχό του πολύ σύντομα.