Έδωσαν συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στον Αρχάγγελο

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι στη μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εξιχνιάστηκε πέρυσι το φθινόπωρο στον Αρχάγγελο, έδωσαν χθες συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια Ρόδου.

Πρόκειται για 39χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής και 34χρονο συμπατριώτη του, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Μανώλη Κουτσούκο και Μαρία Κρικοπούλου αντίστοιχα, κλήθηκαν να δώσουν επιπλέον εξηγήσεις για νέες συνομιλίες που φέρονται να είχαν με συγκατηγορούμενοΎς τους, αναφορικά με την υπόθεση αυτή.

Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται, ενώ δεν άλλαξε κάτι από τη γνωμοδότηση που ήδη έχουν κάνει εισαγγελέας και ανακρίτρια, οι οποίοι και τους έχουν κρίνει προσωρινά κρατούμενους από την πρώτη φορά που απολογήθηκαν.

Σημειώνεται πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, καθώς κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν συνομιλίες, επαφές και σημειώσεις που βρήκαν στην κατοχή των 7 συλληφθέντων με 271 τουλάχιστον άτομα, που κατοικούν σε όλο το νησί της Ρόδου και οι οποίοι φαίνεται να είχαν «πάρε – δώσε» με το κύκλωμα που διακινούσε τα ναρκωτικά.