Κάτι έλειψε για να το χαρούν απόλυτα...

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους ανθρώπους του Πολύστρατου το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Η πορεία της ομάδας, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, χαρακτηρίζεται από τους ίδιους ως αξιοπρεπέστατη, ίσως και καλύτερη του αναμενομένου αν ληφθεί υπόψη ότι ο αρχικός στόχος της ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, ενώ ως εξίσου σημαντική περιγράφεται η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος και των αρχών που διέπουν τη λειτουργία του συλλόγου. 

Τι έλειψε για να αισθανθούν οι Λαερμενοί απόλυτα ικανοποιημένοι; Η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία, αν όχι για να προβιβαστούν, τουλάχιστον για να ζήσουν την εμπειρία και να κερδίσουν απ’ αυτή. 

Χωρίς να έχει την παραμικρή πρόθεση να θίξει και σεβόμενος απόλυτα τις αποφάσεις της διοίκησης του Ευκλή, ο πρόεδρος Λευτέρης Χριστοφόρου θεωρεί άδικο το να χάνεται μία θέση στους αγώνες της δεύτερης ευκαιρίας λόγω παραίτησης ομάδας και με τον τρόπο αυτό, άλλη που έχει την επιθυμία να στερείται της δυνατότητας να κυνηγήσει το όνειρό της. Κατά την άποψή του, η οποία προφανώς θα βρει σύμφωνους πολλούς, η ΕΠΣΔ θα πρέπει να δημιουργήσει δικλείδες ασφαλείας, καθιστώντας τη συμμετοχή στα μπαράζ υποχρεωτική, ώστε μία ομάδα είτε να στηρίξει τη θέση που κατέκτησε παλεύοντας μέχρι τέλους, είτε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση έγκαιρα, ώστε να μη φράξει το δρόμο σε σύλλογο που έχει τη φιλοδοξία. 

Κατά τα άλλα, ο Πολύστρατος θα συνεχίσει να πορεύεται με το ίδιο διοικητικό σχήμα, το οποίο εφόσον εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι, θα ενισχυθεί. Όσο για το μέλλον της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Βασιλώττο, το κατά πόσο θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, καθώς στα Λάερμα είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια και δεν βρίσκουν τον παραμικρό λόγο να χαλάσουν την επιτυχημένη συνταγή.