Καθ’ όλα ενεργός παραμένει ο Πηδιάκης

Ο… συνονόματος και συνεπώνυμος αντιπρόεδρός του θα ηγηθεί τυπικά του σωματείου μέχρι να εκπνεύσει η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ στον πρόεδρο της Δήμητρας, Σταύρο Πηδιάκη. Επί της ουσίας του πράγματος, ο επικεφαλής του σωματείου της Δαματριάς θα παραμείνει καθ’ όλα ενεργός, ώστε να οργανώσει, μαζί με τους συνεργάτες του, την ομάδα που θα λάβει μέρος στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Πρώτο μέλημά του είναι η πραγματοποίηση συνάντησης με τον παραιτηθέντα προπονητή Παναγιώτη Μαθιό, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον της σχέσης του με τη Δήμητρα. Σε περίπτωση που δεν μεταπειστεί, η διοίκηση θα κινηθεί αμέσως για την κάλυψη του κενού, καθώς στόχος της είναι να ξεκινήσει, μέχρι το τέλος του μήνα, τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, μέσα από τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού και τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού. 

 Ταυτόχρονα, οι παράγοντες της Δήμητρας ασχολούνται από τώρα με την οργάνωση των ουκ ολίγων καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου, οι οποίες και θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού του.