Έχει ποδηλασία το Σαββατοκύριακο

Η Τ.Ε Δωδεκανήσου θα διοργανώσει το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου μικρών κατηγοριών στη Ρόδο το ερχόμενο  Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στον περιφερειακό δρόμο του «Ζέφυρος», αποτελώντας ουσιαστικά μια κυκλική διαδρομή μήκους 2χλμ.

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες από τα Μίνι Μικρά, τα Μίνι Μεγάλα, αλλά και Παμπαίδες-Παγκορασίδες.

Το πρόγραμμα:
Σάββατο: 12/05/2017 ώρα: 17:00
-Ατομική Χρονομέτρηση, Μίνι Μικρά: 2 στροφές 4,0 χλμ., Μίνι Μεγάλα: 2 στροφές 4,0 χλμ., Παμπαίδες: 4 στροφές 8χλμ. Παγκορασίδες: 4 στροφές 8χλμ.

Κυριακή: 13/05/2017 ώρα: 09:00 
-Αγώνας Αντοχής, Μίνι Μικρά: 8,0 χλμ. (4 στροφές) Μίνι Μεγάλα: 12χλμ. (6 στροφές) Παμπαίδες: 30 χλμ. (15 στροφές) Παγκορασίδες: 30 χλμ. (15 στροφές).
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σε περίπτωση που θα υπάρξει τεχνικό πρόβλημα, γι’ αυτό και θα γίνει σχετική ενημέρωση στο Τεχνικό Συνέδριο. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες με δελτία αθλητών της ΕΟΠ. Η Τ.Ε.Δ. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και Δρόμου. 
ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ (Πάτημα) Κανονισμοί ΕΟΠ Δρόμος 2.2.023.
Οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ αγωνίζονται με ανάπτυγμα με 6,10μ. (ρυθμιζόμενο). 
Τα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ αγωνίζονται με ανάπτυγμα με 5,69μ. (ρυθμιζόμενο). 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και σήμερα στις 15.00 στο e-mail info@rodilios.gr. 
Στις δηλώσεις συμμετοχής θα αναγράφεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, η ημερομηνία γέννησης του αθλητή-τριας και η κατηγορία που αγωνίζεται. Επίσης θα αναφέρεται και ο Αρχηγός – Συνοδός κάθε σωματείου.
Σωματείο που δεν θα συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής των αγώνων, δεν θα λάβει μέρος. Ουδεμία άλλη συμμετοχή πέραν της προθεσμίας θα γίνει δεκτή.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει την Παρασκευή 11/05/2018 ώρα 20:00 στα γραφεία της Τ.Ε.Δ στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας. 
Η παρουσία των εκπροσώπων η/και προπονητών των ομάδων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στο τεχνικό συνέδριο θα πρέπει να είναι αυστηρά και μόνον αυτοί που αναφέρονται στη Δήλωση Συμμετοχής του κάθε σωματείου.

Οι βραβεύσεις: 
Ο 1ος νικητής-τρια χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα. 
Ο 2ος νικητής-τρια αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής-τρια χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 6944633636 (Παπασταματάκης Γιάννης).