Ίδιο μοντέλο, πιθανώς και  ίδια πρόσωπα στον Ευκλή

Για Γενική Συνέλευση και εκλογές στο τέλος του μήνα, ή το αργότερο στις αρχές Ιουνίου, ετοιμάζονται στον Ευκλή. 

Ο σημερινός πρόεδρος, Μιχάλης Τομάζος, δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου (κουβέντα για αλλαγή θα γίνει μόνο εφόσον βρεθούν άλλοι ενδιαφερόμενοι), στη διοίκηση είναι πιθανό να εισέλθουν λίγα νέα πρόσωπα, ενώ ο Γιώργος Ξύπας θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, «τιμονιέρης» της ομάδας, προκειμένου την εξελίξει περαιτέρω στο πλαίσιο των σταθερών που έχουν θέσει οι Σορωνιάτες τα τελευταία χρόνια.  Άλλωστε, όπως τονίζουν οι ίδιοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για να εξηγήσουν την επιλογή τους να πουν «όχι» στα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία, την πραγματοποίηση του μεγάλου άλματος θα την επιδιώξουν μόνο όταν αισθανθούν έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα: 

«Η διοίκηση του Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής, με αφορμή την απόφασή της να μην διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ, θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και γενικότερα τους φιλάθλους όλης της Ρόδου, ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τους στόχους που είχε θέσει εξαρχής, βασικός στόχος της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά, δεν ήταν η άνοδος, αλλά η δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει στέρεες βάσεις και η προώθηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, από τα τμήματα των ακαδημιών μας. 

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πολλά παιδιά της εφηβικής ομάδας αγωνίστηκαν στην ανδρική ομάδα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας την επόμενη περίοδο, η ομάδα μας θα στηριχθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτά τα παιδιά. 

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας παραμένουν υψηλοί και η άνοδος της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία θέλουμε να γίνει όταν θα είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές για τη φετινή τους πετυχημένη πορεία, την ΕΠΣΔ για την πολύ καλή συνεργασία, την επιτροπή διαιτησίας και τους διαιτητές για την άψογη απόδοσή τους, καθώς και τους φιλάθλους μας και τους χορηγούς για την οικονομική και ηθική υποστήριξη».